in

PRIOPĆENJE LIGE: Odgoda do siječnja

Kao što svi koji se natječete i sami znate, liga se iz sezone u sezonu dizala u kvaliteti – od praćenja pa sve do kvalitete suđenja, organizacije i ostalih popratnih sadržaja.

Kako bi liga ostala na istoj razini kvalitete i/li nastavila rasti, potrebna je i podrška sponzora. U organizaciji smo dali sve od sebe da se osigura jedan ili više sponzora kako bismo mogli nastaviti u istom ritmu, ali s obzirom da je u ovom trenutku Ožujsko pivo odlučilo maknuti se s mjesta generalnog sponzora lige – nismo u mogućnosti nastaviti održavanje.

Liga se mogla nastaviti odigravati, ali uz manje financija i kvaliteta bi pala, a to nam nikako nije cilj. Upravo zbog toga, odlučili smo se ići prema odgodi od dva mjeseca, kako bismo pronašli sponzore koji će podržati projekt i vratiti ga na razinu na kojoj je bio.

Za sada znamo da imamo podršku brenda JAKO, koji će s nama nastaviti od sljedeće sezone.

U međuvremenu, za ekipe smo dogovorili i potencijalno odigravanje lige s drugim organizatorima na terenima NK Trnje. Te će ekipe biti kontaktirane od strane organizatora te lige tijekom ovoga tjedna.

Što misliš?

JAKO je novi tehnički sponzor lige ZaGajbu

Liga starta krajem veljače!