in

NAJAVA: Keraterm centroplinomont ili do sada neporaženi Metropolis bar?

Drugu polufinalnu utakmicu lige igraju Metropolis bar i Keraterm centroplinomont, a utakmica je na rasporedu od 19:30 sati.

Keraterm centroplinomont jedina je ekipa koja je u malonogometnoj ligi ZaGajbu osvojila trofej, a da to nije Gorenc Transport. Tako su momci u plavom osvojili Kup, a susreću se u polufinalu s ekipom Metropolis bara koja ove sezone u ligi ne zna za poraz.

Obje su ekipe u polufinale prošle tek boljim izvođenjem penala, Metropolis bar tako je izbacio Native Teams, dok je Keraterm centroplinomont na isti način izbacio Kostanjevec dimovodne sustave.

Marko Duvnjak iz Keraterm centroplinomonta s 10 postignutih pogodaka dijeli prvo mjesto na ljestvici strijelaca s Pavlom Galovićem iz Gorenc Transporta. Dino Štrelov iz Metropolis bara postigao je samo jedan gol manje, njih 9, a treba naglasiti kako je imao i jednu utakmicu manje.

Ono što ipak treba dodatno naglasiti je i Lazar Glasnović, koji je na 8 postignutih golova te je isto tako u borbi za titulu najboljeg strijelca lige. Iz Metropolis bara tu je tek Kristijan Pećina koji je zabio 6 pogodaka.

Metropolis bar

Drugu su sezonu momci u plavom završili bez poraza u regularnom dijelu natjecanja. Upisali su četiri pobjede i to protiv Metal producta (6:0), Teatar bara (6:3), Tokića (3:2) te No Namea (3:1).

Remizirali su u tri utakmice, protiv KPMG-a (1:1), 1X2 – D2 Solutionsa (2:2) te u posljednjem kolu protiv Šije portoriko (1:1).

U četvrtfinalu su igrali protiv ekipe Native Teamsa, te su propustili vodstvo od 3:1 i nakon toga su se pucali penali. Boljim izvođenjem penala, Metropolis bar je prošao u polufinale.

Keraterm centroplinomont

Keraterm u dosadašnjem natjecanju ima 8 odigranih utakmica i tek 2 poraza, a sezonu su započeli pobjedom protiv Native Teamsa (3:2), ali je nakon toga uslijedio “debakl” protiv Gorenc Transporta koji su ih pobijedili s visokih 6:0!

Nakon toga, uslijedila je serija od 5 pobjeda i to protiv DP Vrgorac (4:0), Kostanjevec dimovodni sustavi (5:2), Sportening (5:2), Quehenberger (10:1) te Sateliti favoriti (5:3). U posljednjem su kolu upisali poraz od Erste banke rezultatom 3:0.

U četvrtfinalu se nakon tvrde utakmice protiv Kostanjevec dimovodnih sustava koja je završila rezultatom 0:0 išlo na pucanje penala, a u čemu su uspješniji bili momci iz Keraterma.

Što misliš?

NAJAVA: Gorenc Transporti favoriti, ali 1X2 – D2 Solutions već je nekoliko puta iznenadio!

DAN ODLUKE: Tko će osvojiti 2. izdanje malonogometne lige ZaGajbu?