in ,

Tko su najbolji pojedinci kupa?

Podjeljene su i individualne nagrade u kupu ZaGajbu. Najbolji strijelac turnira došao nam je iz ekipe Keraterm centroplinomont koji je u natjecanju zabio 4 pogotka, radi se o Dominiku Brletiću. Jednak broj pogodaka zabio je i igrač 1X2 Mislav Rendulić, ali je presudio pogodak Dominika Brletića u finalnoj utakmici.

Dominik Brletić, najbolji strijelac kupa ZaGajbu

“Kup je bio dobar, mi smo tu došli kao favoriti i to smo pokazali. Uzeli smo trofej zasluženo. Mislim da smo pokazali da nam ni u jednoj utakmici nitko nije mogao parirati”, izjavio je poslije svega Dominik Brletić.

Najbolji vratar turnira je Ivan Radić iz No Namea, on je svojim odličnim obranama doveo No Name do polufinala koje su izgubili na penale od ekipe 1X2.

U ime Ivana Radića, nagradu za najboljeg vratara je preuzeo njegov kolega iz No Namea, Mateo Piljan

Za najboljeg igrača proglašen je igrač Keraterm Centroplinomonta, a radi se o Petru Cebinu. Petar je pokazao najviše u svojoj ekipi te je jedan od najzaslužnijih za prvi trofej na ligi ZaGajbu koji nije osojila ekipa Gorenc Transporti.

Najbolji igrač kupa ZaGajbu bio je Petar Cebin iz Keraterm Centroplinomonta

Nakon finala, Petar je izjavio: “Došli smo bez zamjene, svi dečki su zaslužni. Napadamo i ligu od početka, idemo ju osvojiti i pokazati tko je najbolji!”

Što misliš?

Važna obavijest o terminima odigravanja utakmica

Natjecanje za ekipe i dok nema utakmica lige, evo kako možete osvojiti gajbu Žuje!