in ,

Tko će naslijediti Gorenc Transporte? Metropolis, KPMG i Keraterm glavni favoriti, ali drugi dio ždrijeba nosi moguća iznenađenja!

Kao što ste već i mogli pročitati, Gorenc Transporti neće nastupiti na ovogodišnjem kupu. Isto kao i ekipe Tokić, Erste banka, Metal product i DP Vrgorac. Prilika je to da vidimo tko će to osvojiti prvi trofej ZaGajbu i time se upisati u povijest lige.

U prvom dijelu ždrijeba su favoriti

Favoriti za osvajanje kupa nalaze se u prvom dijelu ždrijeba, a to će uvelike olakšati ekipama koje nisu favoriti da dođu do same završnice tj. do finala. Nama će to sigurno donjeti puno neizvjesnih i zanimljivih utakmica.

U prvom će dijelu ždrijeba dakle igrati Teatar bar, Metropolis bar, Keraterm centroplinomont, KPMG, Sportening, Kostanjevec dimovodni sustavi te Šija portoriko.

U drugom dijelu ždrijeba, neko će od ekipa No Name, Quehenberger, 1X2, Sateliti favoriti i Native Teams doći u finale.

Težak posao čeka Metropolis bar koji će ako prođe neugodni Teatar bar ići na Keraterm centroplinomont, uz njih najveće favorite lige.

U istom dijelu ždrijeba, ali s druge strane, KPMG igrat će protiv Sporteninga, dok će pobjednik odmjeriti snage s ekipom Kostanjevec dimovodni sustavi i Šija portoriko. Definitivno možemo potvrditi da će ekipa koja prođe iz ovog dijela ždrijeba sigurno u finalu biti favorit za osvajanje kupa.

U drugom dijelu ždrijeba već imamo 3 ekipe koje će u četvrtfinale. No Name koji nema više šansi za Play-off ima veliku priliku ući u polufinale, a možda i finale kupa. Momci bez imena igraju protiv Quehenbergera, dok će Native Teams igrati s pobjednicima 1X2 i Sateliti favoriti.

Zanimljivo je da je u prošlogodišnjem kupu Native Teams u polufinalu ispao od Gorenc Transporta, unatoč vodstvu od 2:0. Bit će zanimljivo vidjeti mogu li momci u crnom sada do finala i trofeja, budući da Gorenc Transporti ne nastupaju, a s njima u ždrijebu su ekipe koje su na tablicama u ligi lošije plasirane.

Utakmice kupa počinju u 13:00 sati, utakmicom Metropolis bara i Teatar bara. Cijeli raspored možete pročitati OVDJE.

Što misliš?

DJ za vrijeme kupa, a moći ćete isprobati i pizzu ZaGajbu!

Keraterm centroplinomont osvojio kup ZaGajbu!