in

MATCHDAY: Tokići i Teatar bar žele nastaviti stopostotno, može li se Keraterm “vratiti” protiv DP Vrgorac?

Ispred nas je treće kolo malonogometne lige ZaGajbu, u derbiju kola susreću se Metropolis bar i Teatar bar, a najavu tog susreta možete pročitati ovdje.

Kako je kolo prognozirao Martin Blažević iz Satelita favorita možete pročitati ovdje.

U prvoj utakmici koja se igra u 16 sati, Tokići koji imaju dvije utakmice i obje pobjede sastaju se s ekipom KPMG-a. KPMG je u prošlom kolu protiv Metropolis bara odigrao herojsku utakmicu u kojoj su bez zamjene uspjeli odigrati 1:1. U prvom su kolu izgubili preokretom u posljednje 2 minute utakmice, a sada se susreću s ekipom koja ima dvije pobjede u dvije utakmice i drži prvo mjesto na tablici.

U 17:20 sati igraju Sateliti favoriti protiv Native Teamsa. Sateliti favoriti još uvijek ne znaju za pobjedu u ligi, dok je u drugom kolu svoju prvu pobjedu upisao Native Teams. Zanimljivo je da je ekipa Native Teamsa svladala upravo Erste banku, ekipu koja je slavila protiv Satelita rezultatom 2:1. Native Teams u utakmicu ulaze kao favoriti, ali je u ovom susretu sve moguće.

Utakmica između Quehenbergera i Sporteninga sigurno je od velike važnosti za obje momčadi. Niti jedna ekipa do sada nema pobjedu na svom kontu, Sportening ima dva remija, a Quehenberger 2 poraza. Tko god pobjedi u ovoj utakmici bit će bliži mjestima koje će na kraju voditi u Playoff, a u blagoj prednosti po prikazanim igrama svakako je ekipa Sporteninga.

Jedna od najzanimljivijih utakmica dana očekuje nas u 18:40, tada se sastaju 1X2 i Šija Portoriko. 1X2 je u prvom kolu upisao pobjedu, a onda je malo neočekivano izgubio od Teatar bara. S druge pak strane, Šija Portoriko u ligu je ušla porazom, a u 2. kolu su u posljednjoj sekundi došli do važne pobjede protiv ekipe No Name. Bivši igrač Šije Portoriko Matija Ačkar u ovoj sezoni brani boje crvenih i sigurno će biti zanimljivo vidjeti kako će završiti ovaj dvoboj.

Tokići u ovoj sezoni izgledaju iznimno kompaktni i jaki

Može li se Keraterm Centroplinomont nakon visokog poraza od Gorenc Transporta vratiti “u život” vidjet ćemo u trećem kolu lige ZaGajbu. Očekuje ih susret protiv odlične momčadi DP Vrgorac, a koja je u prvom kolu uvjerljivo slavila protiv ekipe Quehenberger s čak 6:1. DP Vrgorac u prošlom je kolu bio slobodan te je trenutno na samo 3 boda. Tko pobjedi u ovom susretu sigurno će biti jedna od ekipa koja će se do kraja boriti s Gorenc Transportima za prve dvije pozicije na tablici.

Gorenc Transporti nakon uvjerljive pobjede protiv Keraterm Centroplinomonta igraju susret protiv Erste banke koja je u dvije utakmice upisala pobjedu i poraz. U ovoj utakmici Gorenc je izraziti favorit, ali u prethonom se kolu pokazalo kako je malo potrebno da i favoriti ostanu bez punog pljena u utakmicama.

Posljednju utakmicu dana igraju Metal Product i No Name, ekipe su to koje nemaju niti jedan bod u prve dvije utakmice i gotovo im je imperativ slaviti u ovom susretu. Tko god od ekipa upiše pobjedu, priključit će se borbi za playoff, a sigurno je jedino da će obje momčadi pod svaku cijenu željeti izbjeći remi koji bi ih ostavio na samom dnu tablice.

Raspored utakmica:

16:00 Tokić – KPMG

16:40 Metropolis bar – Teatar bar

17:20 Sateliti favoriti – Native Teams

18:00 Quehenberger – Sportening

18:40 1X2 – Šija Portoriko

19:20 DP Vrgorac – Keraterm Centroplinomont

20:00 Gorenc Transporti – Erste banka

20:40 Metal Product – No Name

Što misliš?

NAJAVA: Derbi barova, pobjeđuje li Metropolis ili Teatar?

Raspored 4. kola lige ZaGajbu